TheSalesBoosters

Team

luc van poll

founder & owner

Ik ben opgegroeid in een rasecht ondernemersgezin, waardoor creativiteit en de wil om te innoveren mij met de paplepel zijn ingegoten. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig met het verkopen van spullen; van horloges tot krantenabonnementen.

Logischerwijs begon ik daarom aan een studie Commerciële Economie, Hiernaast leerde ik sales bij Pepperminds, kreeg ondernemen onder de knie via mijn eerste start-up ‘YourFund’ en voegde marketingskills aan het lijstje bij Bricqchain. 

In de schamele tijd die ik nog over had begon ik me steeds meer te verdiepen in LinkedIn, en begon dus ook steeds meer te zien wat voor potentie dit medium heeft. Want een doelgroep zó efficiënt en zó simpel kunnen benaderen is echt uniek. Langzaam ontstond dus het idee om daar meer uit te halen, wat resulteerde in mijn beste keuze ooit: het oprichten van TheSalesBoosters.

Toine boelens

partner

Toen ik als ‘klein menneke’ opgroeide in Noord-Brabant was ik altijd omringd door ondernemers. Mijn oom had een bakkerij, mijn vader een groothandel in datadragers en verpakkingen, en opa runde samen met oma een elektro speciaalzaak. De vraag was niet óf ik zou gaan ondernemen, maar wannéér ik zou gaan ondernemen. 

En dus trok ik naar Amsterdam om te beginnen aan een studie in Small Business & Retail Management, en kreeg ik daarnaast een bijbaan bij Pepperminds, waar ik de fijne kneepjes van marketing en sales leerde en ben doorgegroeid tot salescoach.

Na deze ervaringen was het nu toch echt tijd om de vleugels te spreiden: zelfstandig ondernemen. Ik begon met het zelfstandig verkopen van zonnepanelen, maar dit ging me eigenlijk niet snel genoeg. Samen met Luc besloot ik daarom Extra Zorgprofessionals op te richten, waarmee we zorginstellingen helpen in de zoektocht naar professionals. Dit liep gelijk als een trein, waardoor Luc besloot mij te vragen als partner bij TheSalesBoosters. En zo geschiedde!

 

nick van muiswinkel

Content & campaign manager

Waar Luc en Toine opgroeiden in een ondernemersgezin, was dat voor mij niet het geval. Wél kon ik lezen en schrijven voordat ik kon lopen; iedereen zijn eigen talenten, toch? Opgroeiend in Heerhugowaard besloot ik een studie te gaan doen waar ik taal kan combineren met mijn creativiteit: Communicatiewetenschappen.

Door mijn studie kreeg ik veel theoretische kennis van marketing, en vond ik het een heerlijke uitdaging om foutloos mijn essays te schrijven. Maar naast die theoretische kennis wilde ik natuurlijk ook praktische ervaring opdoen! Dat deed ik eerst bij Pepperminds (inderdaad met Toine en Luc), en later als content marketeer en copywriter voor verschillende bedrijven. Het contact met Toine en Luc was ondertussen nooit verdwenen, dus ze wisten me snel te vinden toen ze goeie content nodig hadden!

Wil jij ook de potentie van Linkedin ontdekken?

De potentie van LinkedIn is grenzeloos. Ben je benieuwd hoe jij met jouw organisatie deze potentie kan gaan benutten? Dan vertel ik je graag hoe wij samen LinkedIn kunnen inzetten om nieuwe business te vinden. En natuurlijk om nog betere resultaten te behalen!

Luc van PolL
Founder