TheSalesBoosters

LeadBooster

onze unieke tool

LinkedIn is een platform met honderden miljoenen gebruikers; als leads ergens te vinden zijn, dan is het wel op LinkedIn. Alleen is op LinkedIn juist het zoeken naar jouw doelgroep en het leggen van contact een ontzettend tijdrovende klus. En dat is dus waar onze LeadBooster jou en je organisatie bij helpt, door geautomatiseerd met persoonlijke berichten jouw doelgroep te benaderen. Zo maak jij gebruik van de enorme potentie van LinkedIn, en hoef jij geen moeite te besteden aan de tijdrovende taken.

  • Sales vanuit jouw persoonlijke LinkedIn

Naast de leads die wij jou aanleveren, neemt ook de waarde van je Linkedin-profiel toe. Gemiddeld benaderen we 1500 potentiële klanten per maand.

 

  • Wereldwijd netwerk

Ons bereik is net zo groot als dat van LinkedIn: de gehele wereld. In elk land waar klanten te vinden zijn op LinkedIn, is het voor ons mogelijk om de LeadBooster te gebruiken. Veel van onze klanten gebruiken ons voor het aanboren van een nieuwe markt of juist om leads te genereren in een specifiek land. Momenteel hebben wij campagnes in: US, UK, DE, BE, FR, ES, CH, AUS, & NL.

  • Rapportage

Onze uitgebreide rapportages kun je 24/7 inzien, waardoor het mogelijk is om een campagne tijdig bij te sturen. Maar daarnaast willen wij ook duidelijkheid creëren over de opbrengst van een campagne, en daarom geven we je een uitgebreid overzicht van je ROI. Elke campagne moet uiteindelijk meer opleveren dan dat er in geïnvesteerd is, toch?

Wil jij ook de potentie van Linkedin ontdekken?

De potentie van LinkedIn is grenzeloos. Ben je benieuwd hoe jij met jouw organisatie deze potentie kan gaan benutten? Dan vertel ik je graag hoe wij samen LinkedIn kunnen inzetten om nieuwe business te vinden. En natuurlijk om nog betere resultaten te behalen!

Luc van PolL
Founder