TheSalesBoosters

Hoe werkt het?

de 5 stappen naar succes

Wij geven je graag een zo goed mogelijk beeld van onze werkwijze. Daarom leggen wij in 5 stappen aan je uit hoe we jouw campagne succesvol maken.

Jij vertelt in welke sector jouw organisatieĀ new business wilt genereren. Aan de hand van deze info maken wij een analyse, en bepalen we gezamenlijk de doelgroep van de campagne.

In goed overleg maakt onze copywriter de berichten waarmee we jouw doelgroep benaderen. De tone-of-voice van jouw organisatie staat hierbij centraal en via A/B-testen optimaliseren we de campagne. Met onze software geven we de berichten een persoonlijke touch.

Onze unieke software gaat voor je aan de slag. Zo benader jij 50-75 potentiƫle klanten per dag vanuit je eigen LinkedIn-profiel. More leads, less trouble.

We plaatsen de leads die onze berichten interessant vinden automatisch en direct in je CRM. Nu is het aan jou om deze mensen in te plannen voor een gesprek.

We houden nauwkeurig bij wat de resultaten zijn. Hiermee optimaliseren we de campagne waar nodig, en na afloop heb jij een perfect inzicht in je Return on Investment!

Wil jij ook de potentie van Automatic Linkedin Lead generation ontdekken?

LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen gebruikers. Daarnaast is het als zakelijk platform perfect geschikt voor B2B. Deze combinatie maakt LinkedIn tot het ideale middel om leads aan je te binden. Benieuwd hoe we Automatic LinkedIn Lead Generation voor jou kunnen inzetten?

Luc van PolL
Founder