TheSalesBoosters

Hoe werkt het?

de 5 stappen naar succes

Wij geven jou graag een zo goed mogelijk beeld van onze werkwijze. Daarom leggen wij in 5 stappen aan je uit hoe we jouw campagne succesvol maken.

  • 1. samen specificeren we jouw ideale doelgroep

Onder het genot van een kop koffie vertel jij waar je organisatie new business wilt genereren. Aan de hand van deze info maken wij een analyse, en bepalen we gezamenlijk de doelgroep. 

  • 2. we personaliseren de campagne

Vanuit onze expertise stellen we voor iedere lead gepersonaliseerde teksten op. De tone-of-voice van jouw organisatie staat centraal en via A/B-testen optimaliseren we de campagne.  

  • 3. de LeadBooster gaat aan de slag

Onze unieke tool de LeadBooster gaat voor je aan de slag. Zo benader jij 50-75 potentiële klanten per dag vanuit je eigen LinkedIn-profiel. Minder moeite, méér leads!

  • 4. de leads verschijnen in je CRM

Tijdens de campagne plaatsen we de leads automatisch in jouw CRM. Nu ligt de bal bij jou om de voorverwarmde leads in te plannen voor een gesprek.

  • 5. duidelijk inzicht in je ROI

Onze software houdt nauwkeurig bij wat de resultaten zijn. Hiermee optimaliseren we de campagne waar nodig, en na afloop heb jij een perfect inzicht in je Return on Investment!

Wil jij ook de potentie van Linkedin ontdekken?

De potentie van LinkedIn is grenzeloos. Ben je benieuwd hoe jij met jouw organisatie deze potentie kan gaan benutten? Dan vertel ik je graag hoe wij samen LinkedIn kunnen inzetten om nieuwe business te vinden. En natuurlijk om nog betere resultaten te behalen!

Luc van PolL
Founder