TheSalesBoosters

automatic linkedin lead generation

onze unieke tool

LinkedIn is een platform met honderden miljoenen gebruikers; als leads ergens te vinden zijn, dan is het wel op LinkedIn. Alleen is op LinkedIn juist het zoeken naar jouw doelgroep en het leggen van contact een ontzettend tijdrovende klus.

En dat is dus waar Automatic LinkedIn Lead Generation jou en je organisatie bij helpt, door geautomatiseerd met persoonlijke berichten jouw doelgroep te benaderen. Zo hoef je geen moeite te doen voor de tijdrovende klussen, maar maak je wel gebruik van de enorme potentie van LinkendIn.

Naast de leads die wij jou aanleveren, neemt ook de waarde van je Linkedin-profiel toe. Gemiddeld benaderen we 1500 potentiële klanten per maand.

 

Ons bereik is net zo groot als dat van LinkedIn: de gehele wereld. In elk land waar klanten te vinden zijn op LinkedIn, is het voor ons mogelijk om de LeadBooster te gebruiken. Veel van onze klanten gebruiken ons voor het aanboren van een nieuwe markt of juist om leads te genereren in een specifiek land. Momenteel hebben wij campagnes in: US, UK, DE, BE, FR, ES, CH, AUS, & NL.

Onze uitgebreide rapportages kun je 24/7 inzien, waardoor het mogelijk is om een campagne tijdig bij te sturen. Maar daarnaast willen wij ook duidelijkheid creëren over de opbrengst van een campagne, en daarom geven we je een uitgebreid overzicht van je ROI. Elke campagne moet uiteindelijk meer opleveren dan dat er in geïnvesteerd is, toch?

Wil jij ook de potentie van Automatic Linkedin Lead generation ontdekken?

LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen gebruikers. Daarnaast is het als zakelijk platform perfect geschikt voor B2B. Deze combinatie maakt LinkedIn tot het ideale middel om leads aan je te binden. Benieuwd hoe we Automatic LinkedIn Lead Generation voor jou kunnen inzetten?

Luc van PolL
Founder